Ninove 04 Jun 2020 - 09u16
Lichte regen
14.22°C

Prohibition verkozen tot beste café van Ninove

29 november 2018

NINOVE – Hij glundert, Brecht Slos. En terecht, want de lezers van Het Nieuwsblad hebben ‘Prohibition’ verkozen tot het beste café van Ninove.

Geen Gault Millau- of Michelintoestanden bij deze verkiezingen. Voor Het Nieuwsblad zijn het de klanten zelf, die hun beste café nomineren. Dat Prohibition in de prijzen valt, kan verwonderlijk lijken voor een zaak die goed twee jaar bestaat.

Maar Brecht heeft als 25-jarige de horeca blijkbaar in de genen. Zijn grootmoeder hield indertijd café De Klok open in Aspelare en zijn moeder Micheline achtereenvolgens De Nieuwe Klok en het Theatercafé in Ninove. Moeder, die Brecht overigens nog elke dag met raad en daad bijstaat.

Hij weet dus dat je als café-uitbater niet slapend rijk zult worden en de horeca veel inzet vraagt. Maar te oordelen naar de reacties van de klanten, heeft hij deze in ruime mate, gecombineerd met een aanstekelijke charme. Prohibition heeft zich op twee jaar tijd een trouw en vooral tevreden cliënteel weten op te bouwen. Brecht blijft echter opvallend bescheiden en verwijst graag naar de collega's van de andere mooie horecazaken, die Ninove rijk is.

En wat is zijn beloning? Een mooie raamsticker, eeuwige roem en vooral de grote waardering van tevreden klanten.

Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Op 26 december bestaat de zaak twee jaar. We vermelden het maar…

Info: Prohibition, Geraardsbergsestraat 23 Ninove – Facebookpagina van Prohibition.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons