Ninove 25 May 2020 - 16u16
Scattered Clouds
16.51°C

Beregezellig tijdens eerste shopping-zaterdag van eindejaarsperiode

15 december 2018

NINOVE - De eerste shopping-zaterdag van de eindejaarsperiode was succesvol.

Vooral de kleinsten kwamen aan hun trekken. Ze genoten van een ritje op de draaimolen of het vissen naar eendjes.

Aan de winterbar t.h.v. het oud stadhuis konden ze Vlokje de ijsbeer en zijn wintervrouwtje knuffelen. Dat had hij graag en dan zag je hem bibberen van plezier. Ze konden ook met hen op de foto.

Je kon ook gratis een kaart laten maken met stempelafdrukken van Ninoofse monumenten of een bedrukte winkeltas aankopen.

Diegenen die honger hadden of goesting in lekkere oliebollen vonden hun gading aan het oliebollen- en wafelenkraam nabij de winterkermis in de Kaardeloodstraat. Er was ook warme choco verkrijgbaar.

Voor iets sterkers moest je aan de gezellige winterbar zijn, waar eveneens een optreden plaatsvond. De bezoekers genoten van de gezellige sfeer in de centrumstraten.

Op zaterdagavond volgt nog de vuurparade en de City Nightrun vanaf 20 uur.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons