Ninove 25 Apr 2019 - 15u45
Scattered Clouds
10.42°C

'Eethuis De Koepoort' opent de deuren en serveert Vlaamse klassiekers

18 januari 2019
'Eethuis De Koepoort' opent de deuren en serveert Vlaamse klassiekers

 

NINOVE – Eethuis De Koepoort opent vrijdag 18 januari zijn deuren in het hartje van Ninove.

Het was al een tijdje duidelijk dat de voormalige taverne De Koepoort een nieuw leven ging krijgen. Binnenin het pand waren grote verbouwingen bezig

Het eethuis is gelegen in de Koepoortstraat, in de omgeving van de historische Koepoort. Het gebouw uit 1657 is sinds 1912 in handen van brouwerij Slaghmuylder. Het kreeg een volledig nieuw interieur en straalt nu een warme en gezellige sfeer uit, niet in het minst door de prachtige houten balken van het platfond.

Het eethuis heeft een zeer toegankelijke menukaart: gaande van steak, entrecote, vol-au-vent, stoofvlees en spaghetti tot stoemp met koteletten. Er is ook dagelijks verse soep en een dagschotel verkrijgbaar: bv. kip met compote. Vanaf komende zomer kun je er ook terecht voor lekkere mosselen.

Luc De Vos en echtgenote Dana nemen de uitbating op zich. Luc Verhaegen van brouwerij Slaghmuylder kwam hen alvast veel succes wensen met de nieuwe zaak.

Praktisch

  • Eethuis De Koepoort is alle dagen geopend vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur , de keuken van 11.30 tot 15.00 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur .
  • Sluitingsdag op woensdag
  • Reserveren: 0470-18 39 19

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons