Ninove 07 Jun 2020 - 08u56
Overcast Clouds
11.48°C

Mobiele nachtwinkel ‘De nachtboer’ start op 1 februari

01 februari 2019
Mobiele nachtwinkel ‘De nachtboer’ start op 1 februari

NINOVE – Iets vergeten en alle winkels gesloten? Vanaf 1 februari kun je terecht bij ‘De nachtboer’, de eerste digitale mobiele nachtwinkel in Ninove.

“Een nieuw dynamisch, kwalitatief en driftig bedrijf”, zo omschrijft initiatiefnemer Johan De Vits ‘De nachtboer’. “Het idee is op een avond ontstaan, bijna letterlijk aan de keukentafel. We zaten met een groep thuis een gezelschapsspel te spelen. Het was redelijk laat en we hadden nog een en ander nodig. Eigenlijk had niemand van ons echt veel zin om buiten te gaan op zoek naar een nachtwinkel. Die zijn trouwens niet dik gezaaid in Ninove.”

Online

En dus ontstond het idee voor een online nachtwinkel. “We hebben het risico genomen en willen proberen wat het geeft. We hebben veel geïnvesteerd, niet alleen in goederen en materialen maar ook in de uitrusting om in orde te zijn met alle attesten en vergunningen. In het begin werken we met een beperkte stock om de versheid en houdbaarheid van de producten te garanderen. Naarmate de interesse groeit breiden wij uit. Maar de vele positieve reacties wijzen erop dat we goed zitten.”

Het concept is dat de klanten van Ninove en deelgemeenten online kunnen bestellen. “Binnen het uur kunnen wij aan huis leveren. In de week kan dit vanaf 19 uur, vrijdag vanaf 18 uur en zaterdag en zondag vanaf 17 uur. Die tijdsindeling kan nog wijzigen, afhankelijk van het succes van ons concept Leveren doen wij vanaf een aankoop van € 10 en het is gratis vanaf € 40. De klanten kunnen betalen met cash aan huis of online met Bancontact.”

Wat je bij ‘De nachtboer’ kunt krijgen is eigenlijk alles wat je meestal ook vindt in een gewone nachtwinkel. “Dranken zullen uiteraard gekoeld zijn en voeding vervoeren wij met respect voor de temperatuur in speciale koelzakken en -boxen. Binnenkort starten wij met foodboxen. Dit doen wij in samenwerking met lokale handelaars, die ook altijd de goede kwaliteit van hun producten kunnen garanderen. Deze kunnen we meeleveren met eventueel andere materialen van ‘De nachtboer’. We zullen samenwerken met koeriers om alles tijdig bij onze klanten te krijgen.”

Info: bestellen kan enkel online via De nachtboerFacebookpagina De nachtboer.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons