Ninove 31 May 2020 - 07u46
Clear Sky
15.05°C

Stakers posten voor Delhaize-vestiging

13 februari 2019

NINOVE – De nationale staking was ook in Ninove voelbaar. Een piket hield de Delhaizevestiging op het industrieterrein Zone II afgesloten.

De stakers blokkeerden dit keer niet het hele industrieterrein, maar kozen Delhaize als doelwit. Ook hier de klassieke ingrediënten om de bereidheid van de stakers te onderstrepen.

Alain Spaens (ACVLB) en Jos Vandevelde (ACV) legden ons de bedoeling uit van de actie. Enerzijds de eisen ondersteunen die nationaal gelden. Anderzijds is is Delhaize een groot bedrijf, dat de afgelopen jaren nogal wat herstructureringen doormaakte. Als grote speler heeft het bedrijf wel een belangrijke stem in de loononderhandelingen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons