Ninove 06 Jun 2020 - 11u18
Lichte regen
8.71°C

CSS Outdoor Living opendeurdagen 30 en 31 maart 2019

06 maart 2019

CSS spitst zich vandaag toe op zijn passie: terrasoverkappingen en alle afdaken op maat.

Het bedrijf heeft een dijk van een troef in handen: deze zaak levert immers absolute topkwaliteit tegen bijzonder gunstige prijzen. U mag de markt gaan verkennen, nergens vindt u een voordeliger aanbod inzake prijs/kwaliteit.

Info: https://www.cssoutdoorliving.be/.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons