Ninove 25 May 2020 - 18u03
Scattered Clouds
16.51°C

Drukkerij ABC stelde nieuwe gebouwen voor

14 april 2019

MEERBEKE – Langs de Halsesteenweg was het afgelopen zaterdag 13 april een komen en gaan van honderden genodigden. Ze waren de geïnteresseerde gasten op de officiële opening van de nieuwe bedrijfsgebouwen van drukkerij ABC.

Weinigen zullen de kans hebben gemist om een rondleiding te krijgen in de bedrijfsruimtes van ABC. Je kon niet anders dan onder de indruk komen van de nieuwste snufjes op het gebied van drukkunst. Alles wat bedrukbaar is, kunnen ze hier realiseren. Van de klassieke folders tot het wrappen van bedrijfsvoertuigen. Verbazing en bewondering alom.

Maar daarnaast merkte je ook veel respect ten aanzien van de zaakvoerders Bert en Leo Dauw en vader Eric voor de manier waarop ze het familiebedrijf na meer dan 100 jaar op een heel concurrentiële markt weten te handhaven en uit te breiden. Daarvoor moet je voortdurend investeren in middelen en mensen.

Niet onbelangrijk is dat ABC ondanks die performante toppositie toch een Meerbeeks bedrijf blijft, op een steenworp van de plek waar het moederbedrijf ontstond: drukkerij Albert Beeckmans-Coulon.

En dus was er zaterdag terecht groot feest met honderden genodigden, die zich na de rondleidingen konden tegoed doen aan lekkere liflafjes en heerlijke drankjes met een streepje stemmige muziek.

Info: drukkerij ABC.

MLI - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons