Ninove 30 Mar 2020 - 12u50
Clear Sky
1.84°C

Ninovieters zetten de bloemetjes buiten

05 mei 2019
Ninovieters zetten de bloemetjes buiten

NINOVE – De eerste zondag van mei stond dit jaar in het teken van de bloemetjes. Tussen 8 uur en 12.30 uur kon je naar de bloemen-, tuin- en biomarkt op de Graanmarkt.

Je ontdekte er een uitgebreid aanbod van één- en meerjarige bloeiende planten, kruiden, waterplanten, groenten- en fruitplanten & bio- en artisanale producten. Per aankoopschijf van € 10 kreeg je een gratis zakje potgrond.

Naast genieten van al die flora kon je ook deelnemen aan een workshop tijdens de bloemenmarkt. Creatieve workshopster Sarah leerde je hoe je zelf een plantenhanger kunt maken in macramé.

Ondanks het wisselvallige weer daagden veel kooplustige bloemenliefhebbers op, wat doet vermoeden dat Ninove er de volgende maanden alvast fleurig zal bijstaan.

De dienst Lokale economie, die instaat voor de organisatie van de markt, tracht steeds om met Ninoofse bloemenverkopers samen te werken voor de bloemenkramen. Toch waren er maar een tweetal uit Ninove zelf aanwezig tijdens de bloemenmarkt.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons