Ninove 06 Apr 2020 - 13u44
Clear Sky
17.74°C

Pure Lifestyle staat al 10 jaar voor mooie design en Apple-producten

10 september 2019

NINOVE – De mooie winkelzaak op de hoek van de Centrumlaan en de Kaardeloodstraat in het Ninia Shopping Center is sinds 10 jaar een gevestigde waarde voor wie op zoek is naar mooie interieurdesign en Apple-producten.

Koenraad Van Liefferinge was eerst klant en hulp in de winkel, maar sinds 9 jaar verantwoordelijk voor de begeleiding en de opvolging. ‘Het manusje van alles’ noemt hij zichzelf.

“Aanvankelijk zaten wij op het Oudstrijdersplein in een winkel van 200 m²; na onze verhuis hebben we nu 800 m² ruimte ter beschikking. Oorspronkelijk bestond ons gamma uit accessoires en speelgoed met een klein beetje Apple-producten. Nu is dit helemaal omgekeerd: een grote interieuretage en een ruime Applecorner. Voor elk van die afdelingen hebben wij goed en specifiek opgeleid personeel.”

De ambitie is ook duidelijk nog aanwezig. “Hopelijk kunnen we nog groeien, met een tweede winkel buiten Ninove bijvoorbeeld. We hebben toch wel heel wat troeven in handen. Onze Applecorner is gekend omwille van de kwaliteit en de goede service. En in onze interieurafdeling bieden wij een aantal exclusieve topmerken aan.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons