Ninove 03 Apr 2020 - 09u45
Few Clouds
6.28°C

Marktkramers verrassen je tijdens ‘Dag van de markt’

07 oktober 2019
Marktkramers verrassen je tijdens ‘Dag van de markt’

NINOVE – De marktkramers leggen hun klanten dinsdag 8 oktober extra in de watten. Ze verrassen hen met lekkere proevertjes, kortingen en geschenken. Speciaal voor de ‘Dag van de markt’.

Bij iedere aankoop aan een marktkraam krijg je ook nog een lotje om deel te nemen aan de tombola. Stop dit lotje in de wedstrijdbox t.h.v. de kruising Centrumlaan - Kaardeloodstraat (onder de witte tent). Wie weet win jij wel één van de tien boodschappentrolleys.

De prijsuitreiking gebeurt de dag zelf (8 oktober) aan de wedstrijdbox om 12 uur.

Info: dienst lokale economie – 054-31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – zie ook het wedstrijdreglement in bijlage.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons