Ninove 25 May 2020 - 17u52
Scattered Clouds
16.51°C

"Tournée Digitale" met Minister Alexander De Croo

27 september 2017

Alexander De Croo, minister van Digitale Agenda en Telecom: “De groeimogelijkheden voor de digitale economie in België zijn groot. Ik wil onze ondernemers overtuigen dat ze aan klanten en omzet kunnen winnen door digitaal te gaan. Digitalisering gaat niet alleen over technische applicaties, maar ook over het aanpassen van het bedrijfsmodel. Onze bedrijven en zelfstandigen mogen de digitale trein niet missen.”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons