Ninove 02 Jun 2020 - 20u11
Scattered Clouds
27.4°C

Honderd camera's maken beeldjes van mens en dier

07 oktober 2017

 

Droom je van een beeldje van jouw huisdier?   Tom&Co Ninove  ging in samenwerking met Inzert Graphics een 3D scan van jouw huisdier maken . Op basis van deze scan wordt een beeldje van jouw troetel gemaakt.

De jonge ondernemer van Inzert krijgt vragen om mensen en dieren te vereeuwigen, maar ook bedrijven die een voorwerp of product willen laten digitaliseren kloppen bij hem aan. "Ik zie er wel een grote toekomst in. Binnen een paar jaar kan het volgens mij een algemeen bekend alternatief zijn voor een fotoshoot", klinkt het. 

www.inzertgraphics.com 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons