Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Lekker eten en genieten in vernieuwde zaak - 'Bistrot Carte Blanche'

22 maart 2018
Lekker eten en genieten in vernieuwde zaak - 'Bistrot Carte Blanche'

#Ninove - Toen, Philippe van Hassel, reeds enkele jaren werkzaam was in de horeca, kreeg hij het idee om een eigen brasserie op te starten. Toen hij een pand zag in het Ninia Shopping Centrum te Ninove, aarzelde hij geen moment en verhuisde van Antwerpen naar Ninove. Bij het naderen van de opening had hij nog geen naam gevonden. Tijdens een etentje zei er iemand, je krijgt carte blanche. Enkele ogenblikken later schoot het hem te binnen, de brasserie wordt 'Bistrot Carte Blanche'. En zo opende hij op 4 september 2003 de deuren van deze eigentijdse brasserie. De zaak onderging ondertussen al een ware metamorfose.

Vanaf 22 maart heten Philippe en zijn team jullie opnieuw welkom in het gezellige en vernieuwde interieur. ... Zowel in de zomer als in de winter is het gezellig vertoeven. Bij mooi weer nodigt het prachtige terras dan weer uit tot gezellig buiten tafelen. De keuken is doorlopend open van maandag tot donderdag van 9h tot 21h, vrijdag en zaterdag tot 22h.

Iedereen is van harte welkom, voor een biertje, snack, koffie, warme en koude gerechten, enz...Kortom bij 'Bistrot Carte Blanche' kan je vertoeven in een rustige en gezellige sfeer.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons