Ninove 04 Jun 2020 - 06u47
Overcast Clouds
20.36°C

Ninove Welzijn voorziet pop-up woning in Pollarewijk

23 september 2018
Ninove Welzijn voorziet pop-up woning in Pollarewijk

NINOVE – Ninove Welzijn heeft in de Vooruitgangstraat een leegstaande woning ingericht als pop-up woning.

De Pollarewijk was dringend aan vernieuwing toe. Ninove Welzijn behoudt en renoveert 43 van de oude sociale huurwoningen, ze verkoopt er 24 en sloopt de resterende. In de plaats van de gesloopte woningen realiseert de sociale bouwmaatschappij 16 sociale koopwoningen en 76 huurwoningen. De nieuwe wijk zal 251 woningen tellen: 175 eengezinswoningen en 76 duplexappartementen. Het zal een mix zijn van wonen

Ninove Welzijn heeft alvast een leegstaande woning ingericht als pop-up woning. Het pand staat in de Vooruitgangstraat 11. Het is speciaal ingericht voor de (buurt)bewoners van deze wijk.

De projectleider van de aannemer zal er op termijn zijn bureau installeren (gedurende fase 1) en ook een vertegenwoordiger van de sociale bouwmaatschappij zelf zal iedere week op een vast tijdstip aanwezig zijn. De (buurt)bewoners kunnen daar met alle mogelijke vragen en bemerkingen terecht, gaande van vragen in verband met het verloop van de werkzaamheden, over mogelijke schade tot hun plaats op de wachtlijst.

Andere organisaties kunnen hier vergaderen of hun werking (meer) kenbaar te maken.

Info: https://www.ninovewelzijn.be/ - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons