Ninove 02 Jun 2020 - 21u58
Scattered Clouds
27.4°C

Infoavond over het groeipakket

06 december 2018
Infoavond over het groeipakket

NINOVE – Elk kind, dat in Vlaanderen woont, krijgt vanaf 1 januari 2019 een 'groeipakket'. Een infoavond maakt je op 10 december wegwijs in deze nieuwe regeling.

In dat pakket zitten de gezinsbijslagen (voorheen kinderbijslag) en andere financiële tegemoetkomingen op maat van elk kind. Maar wat verandert er voor jou? Hoe vraag je het groeipakket aan? Hoe kan je berekenen waarop je recht hebt? Bij wie kan je terecht met al je vragen?

Deze info krijg je tijdens de infoavond over het groeipakket.

Praktisch

  • Datum en uur: maandag 10 december om 19.30 uur.
  • Plaats: stadslabo KAAi, Oude Kaai 11, Ninove.
  • Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0472-94 61 93.

Info: Groeipakket.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons