Ninove 25 May 2020 - 18u21
Scattered Clouds
16.51°C

ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur

20 juni 2019
ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur

REGIO – Gelet op de verwachte zeer warme temperaturen volgende week, starten de ploegen ’s morgens al om 5 uur met de ophaalrondes.

Volgende week wordt het erg warm, tot wel 32 graden. Om de namiddaghitte zoveel mogelijk te vermijden, starten de ploegen van 24 tot 28 juni om 5 uur u in plaats van om 6 uur ‘s morgens.

Zet dus je afval vóór 5 uur buiten, zodat je de inzameling zeker niet mist!

De komende maanden kan dit zeker nog gebeuren bij warm weer. ILvA vraagt daarom om je afval in de zomer sowieso vóór 5 uur buiten te zetten.

Info: Intercommunale Land van Aalst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.