Ninove 07 Jun 2020 - 08u39
Overcast Clouds
11.48°C

Sponsor prins Serge tijdens de Dodentocht

13 juli 2019
Sponsor prins Serge tijdens de Dodentocht Voor een succesvolle Dodentocht moet je oefenen, ook in eigen regio. Hier Serge aan de kapel van de Oudenberg.

NINOVE – Serge Van Lierde, prins carnaval 2003, stapt ook dit jaar de Dodentocht in Bornem. Van deze sportieve uitdaging maakt hij gebruik om geld in te zamelen voor de ‘Foundation Jana De Koker’.

Hij rondde vorig jaar al de kaap van de 100 km in Bornem, samen met prins Chena en enkele andere Ninovieters. Dit jaar wil hij op 9 en 10 augustus dit exploot herhalen tijdens de 50ste editie van de Dodentocht. Zijn stamnummer heeft hij alvast binnen: 5349.

“Het blijft een sportieve uitdaging en het is niet simpel zoals wij voorgaand jaar hebben ervaren. Maar ongeoefend zal ik niet aan de start verschijnen. Op 12 mei nam ik deel aan de AG Belgian Coast Walk. Ik heb daar de volle 80 km uitgestapt tussen Knokke en De Panne.”

En daar houdt het niet op. In december plant Serge nog een sportief evenement: 48 uur non stop wandelen tijdens de Warmste Week. Daarover later meer.

Sponsortocht

Eerst de Dodentocht. “Er zullen nog een aantal Ninovieters aan deelnemen, onder andere Lillie D’hondt. We maken van de gelegenheid gebruik maken om geld in te zamelen voor een goed doel: de ‘Foundation Jana De Koker’. Deze ondersteunt de kinderafdeling in ziekenhuizen door er het leefmilieu voor de kinderen aangenamer te maken. Jullie kunnen dit goede doel steunen door een bedrag per km te doneren als ik de 100 km uitstap. Aangezien het bedrag afhangt van mijn gewandelde kilometers, volgen het storten of doneren pas na de Dodentocht.”

Alle bedragen zijn welkom en elke eurocent telt. Je kunt Serge contacteren via zijn Facebookpagina (link hieronder).

Enkele voorbeelden van kilometersponsoring:

  • 0,02 €/km X 100=€ 2.
  • 0,05 €/km X 100=€ 5.
  • 0,10 €/km × 100=€ 10.
  • 0,20 €/km × 100=€ 20.
  • 0,50 €/km × 100=€ 50.

Info: Facebookpagina Serge Van LierdeFoundation Jana De Koker.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons