Ninove 31 May 2020 - 07u41
Clear Sky
15.05°C

ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur

20 juli 2019
ILvA-ploegen starten volgende week om 5 uur

REGIO – Gelet op de zeer warme temperaturen volgende week, starten de ploegen ’s morgens al om 5 uur met de ophaalrondes,

Er worden weer hoge temperaturen verwacht komende week. De ploegen zullen van 22 tot 26 juli om 5 uur in plaats van om 6 uur ‘s morgens starten. Op die manier vermijden ze zoveel mogelijk de namiddaghitte.

Zet dus je afval vóór 5 uur buiten, zodat je de inzameling zeker niet mist.

Bij warm weer kan dit de komende weken zeker nog gebeuren. Daarom is het best om in de zomer je afval hoe dan ook vóór 5 uur buiten te zetten.

Ook de technische dienst van de stad Ninove gaat de zomertoer op en starten hun dagtaak van 6.00 uur tot 14.10 uur.

 

Info: Intercommunale Land van Aalst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons