Ninove 28 May 2020 - 22u03
Clear Sky
20.54°C

Verschillende stadsdiensten in hittemodus

23 juli 2019
Verschillende stadsdiensten in hittemodus

NINOVE – Door de verwachte uitzonderlijk hoge temperaturen, zullen de meeste stadsdiensten gesloten zijn op donderdagnamiddag 25 juli 2019 tussen 16 uur en 19.45 uur.

Die regeling geldt niet voor de sporthal, ’t Kadeeken, de bib, de dienst cultuur, de dienst toerisme en het zwembad De Kleine Dender.

De stad voorziet bijkomende openingsuren voor het publiek op woensdag 24 juli, donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli: van 7.30 uur tot 12 uur i.p.v. 8.30 uur tot 12 uur.

De mensen van de technische dienst op het terrein starten al om 6 uur. Als ze bij jou in de buurt werken, dan mag je hen zeker een goed glas fris water (of frisdrank) aanbieden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons