Ninove 28 May 2020 - 21u07
Clear Sky
20.54°C

ILvA-ploegen starten al om 4 uur met ophalingen

24 juli 2019
ILvA-ploegen starten al om 4 uur met ophalingen

REGIO – Omwille van de extreme temperaturen vertrekken de ploegen op woensdag 24/7, donderdag 25/7 en vrijdag 26/7 al om 4 uur.

Door nog een uur eerder te beginnen, kunnen de ILvA-ophalers de grootste namiddaghitte vermijden. Zet dus je afval vóór 4 uur buiten, liefst zelfs de avond voordien, zodat geen inzameling mist.

Bij warm weer kan dit de komende weken zeker nog gebeuren. In de zomer is het raadzaam om het afval steeds vóór 5 uur en desnoods vóór 4 uur gereed te zetten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons