Ninove 07 Jun 2020 - 10u04
Overcast Clouds
11.48°C

Ninia deelde 500 waterijsjes uit

25 juli 2019
Ninia deelde 500 waterijsjes uit

NINOVE – Het Ninia Shopping Center verraste zijn bezoekers met een gratis waterijsje. Zij vonden een gretige afzet: in een mum van tijd waren 500 ijsjes uitgedeeld.

Wellicht herken je dat. Op stap in een of andere bloedheet stadje aan een broeierige Costa, wil je wel eens een winkel of shoppingcenter binnenwippen. Niet meteen om iets te kopen, maar omdat het er vaak heerlijk fris is. En terwijl je daar toch rondstruint, koop je misschien wel een leuk hebbedingetje.

Die reflex hadden wellicht ook de bezoekers van het Ninia Shopping Center, want ondanks de loden hitte liep er donderdagnamiddag behoorlijk wat volk rond.

Het shoppingcenter vergastte hen op een gratis waterijsje. Altijd leuk om de warmte van je af te likken. En een mooi initiatief om de winkelende klanten te belonen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons