Ninove 07 Jun 2020 - 09u09
Overcast Clouds
11.48°C

Rotary Ninove-Dendervallei stelt zijn nieuw bestuur voor

30 juli 2019
Rotary Ninove-Dendervallei stelt zijn nieuw bestuur voor Monique Offermans als vorige voorzitter, Claude Dendauw als huidige voorzitter en Filip De Smedt als toekomstige voorzitter.

NINOVE – Rotary Club Ninove-Dendervallei heeft zijn nieuw bestuur verkozen voor het werkjaar 2019-2020. Claude Dendauw zal het komen werkjaar de voorzittershamer hanteren.

De uittredende voorzitter Monique Offermans uit Denderleeuw geeft het roer door aan Claude Dendauw uit Ninove. Andere bestuursleden zijn Filip De Smedt, Ilse Verlée, Tomy Van Liefferinge, Dirk Hemerijckx, Geert Van Damme, Jan Baeyens. Katrien Van Den Steen, Liesbet Ooghe en Magda Geeraerts.

De leden en het bestuur van Rotary Ninove-Dendervallei handelen steeds naar het motto ‘Service above self’. Zij steunen lokale projecten, die ook de samenleving in het algemeen ten goede komen.

Als serviceclub is Rotary Ninove-Dendervallei een bloeiende en boeiende club. Zij organiseren diverse activiteiten en evenementen. Denk hierbij aan het breughelfestijn, de benefietavond Lovely Red, de ballonenmeeting en het concert van Trio Dhoore.

De leden zijn al volop aan het werk voor een volgend evenement in het najaar. Het belooft verrassend en nieuw te zijn en zal de artistieke toer opgaan. Later daarover meer info.

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons