Ninove 07 Jun 2020 - 09u54
Overcast Clouds
11.48°C

Studenten kunnen terug blokken in buurthuis Berdam

05 augustus 2019
Studenten kunnen terug blokken in buurthuis Berdam

NINOVE – De stad opent vanaf 12 augustus buurthuis Berdam voor alle studenten die tweede zit hebben.

Er is plaats voor een 50-tal studenten. Zij zijn welkom:

  • van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 20 uur,
  • in het weekend van 9 uur tot 20 uur

Buurthuis Berdam is open van 12 augustus t.e.m. 13 september.

Info: jeugddienst – 054-31 05 00 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons