Ninove 04 Jun 2020 - 08u46
Overcast Clouds
20.36°C

Rode Kruis zoekt vrijwilligers

17 september 2019
Rode Kruis zoekt vrijwilligers

NINOVE – De lokale afdeling van het Rode Kruis is op zoek naar vrijwilligers op verschillende vlakken.

Wil jij handschoenen aantrekken om de hulppost van het Rode Kruis Ninove te versterken tijdens sportevenementen, carnaval e.d.?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is geen voorkennis nodig; je krijgt gratis de noodzakelijke opleidingen.

Geef je graag je kennis door aan anderen of zit het lesgeven je in het bloed? Word dan lesgever bij het Rode Kruis van Ninove.
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Info: Rode Kruis NinoveDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-32 17 54.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons