Ninove 28 Mar 2020 - 23u47
Clear Sky
12.57°C

Rotary Ninove-Dendervallei schenkt voedselpakketten aan OCMW Denderleeuw

23 februari 2020
Rotary Ninove-Dendervallei schenkt voedselpakketten aan OCMW Denderleeuw

DENDERLEEUW – Naar jaarlijkse gewoonte schonk Rotaryclub Ninove-Dendervallei voedselpakketten aan het OCMW van Denderleeuw.

Rotary International zet zich bewust in voor anderen in een sfeer van dienstbetoon en beroepsethiek. Op die manier willen de leden de verstandhouding onder mensen en volkeren stimuleren. Wereldwijd telt de organisatie meer dan 33.400 Rotaryclubs.

Rotary Ninove-Dendervallei is opgericht in 1965. De leden wonen of zijn professioneel actief in Ninove, Geraardsbergen, Lierde en Denderleeuw. Jaarlijks schenken ze voedselpakketten aan de OCMW’s in hun werkingsgebied.

Sofie Renders, schepen voor Sociale Zaken is blij met dit gebaar: “Deze pakketten bevatten een aantal voedings- en verzorgingsproducten. Onze maatschappelijk assistenten bezorgen ze op hun beurt aan de meest hulpbehoevenden uit onze gemeente. We zijn de Rotary Ninove-Dendervallei dankbaar voor dit extraatje, dat wij aan onze cliënten kunnen geven.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons