Ninove 31 May 2020 - 08u04
Clear Sky
15.05°C

Outerse studente op stage in Zweden

20 juni 2018
Outerse studente op stage in Zweden

OUTER/UPPSALA – Odisee-studente Ornelle Le Noir liep stage in het Zweedse Uppsala. Ze noemt het een verrijking op professioneel en persoonlijk vlak.

Ornella Le Noir uit Outer (Ninove) studeert biomedische laboratoriumtechnologie aan de hogeschool Odisee, Technologiecampus Gent. Voor haar opleiding liep ze stage in Zweden. “Dat was in het Rudbecklaboratorium in de stad Uppsala. Daar was ik aan de slag op het departement ‘Women’s and children’s health’. Mijn voornaamste taak was onderzoek voeren naar glucosetransport in placenta’s.”

“Ik heb op mijn stage enorm veel bijgeleerd”, vertelt Ornella (op de foto tweede van rechts). “Tijdens dit buitenlandse avontuur kreeg ik de kans om mijn eigen onderzoek te leiden. Op die manier ben ik gegroeid op professioneel gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Ik kreeg enorm veel verantwoordelijkheid en dankzij de internationale omgeving kon ik mijn blik verruimen. Zo’n buitenlandse stage is echt een fantastische ervaring!”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons