Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Outerse studente op stage in Zweden

20 juni 2018
Outerse studente op stage in Zweden

OUTER/UPPSALA – Odisee-studente Ornelle Le Noir liep stage in het Zweedse Uppsala. Ze noemt het een verrijking op professioneel en persoonlijk vlak.

Ornella Le Noir uit Outer (Ninove) studeert biomedische laboratoriumtechnologie aan de hogeschool Odisee, Technologiecampus Gent. Voor haar opleiding liep ze stage in Zweden. “Dat was in het Rudbecklaboratorium in de stad Uppsala. Daar was ik aan de slag op het departement ‘Women’s and children’s health’. Mijn voornaamste taak was onderzoek voeren naar glucosetransport in placenta’s.”

“Ik heb op mijn stage enorm veel bijgeleerd”, vertelt Ornella (op de foto tweede van rechts). “Tijdens dit buitenlandse avontuur kreeg ik de kans om mijn eigen onderzoek te leiden. Op die manier ben ik gegroeid op professioneel gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Ik kreeg enorm veel verantwoordelijkheid en dankzij de internationale omgeving kon ik mijn blik verruimen. Zo’n buitenlandse stage is echt een fantastische ervaring!”

MLI

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons