Ninove 07 Jun 2020 - 08u52
Overcast Clouds
11.48°C

Leerlingen kloppen leerkrachten in finale WWC

28 juni 2018
Leerlingen kloppen leerkrachten in finale WWC

DENDERWINDEKE – Ook dit jaar speelde de stedelijke basisschool Windekind haar WWC, beter gekend als de ‘Winnikse World Cup’.

In een spannende finale versloeg ‘Drolland’, de winnende ploeg van de leerlingen, ‘België’, de ploeg van de leerkrachten. De eindscore was 4-2.

De voormalige topscheidsrechter André Van Belle leidde deskundig deze finale.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons