Ninove 07 Jun 2020 - 09u00
Overcast Clouds
11.48°C

Heilige Harten Secundair zet in op groepsvorming

11 september 2018
Heilige Harten Secundair zet in op groepsvorming

NINOVE – Heilige Harten Secundair (HHS) voert welbevinden hoog in het vaandel. Een gelukkige leerling draagt bij tot een aangename (werk)sfeer. Bovendien behaalt een blije leerling betere resultaten.

Daarom zette HHS van bij de start van het schooljaar in op groepsvorming.

In augustus maakten de leerlingen al kennis met hun titularis. Op de eerste schooldag zorgden de leerlingenraad en de leerkrachten voor een warm onthaal. Aan de schoolpoort verwelkomden zij de leerlingen en trakteerden zij hen op een drankje en een chocoladekoek.

De tweede schooldag werkte de school via allerhande teambuildingsactiviteiten aan een toffe sfeer en een hechte klasgroep.

Ook in de loop van het schooljaar blijft de school aandacht hebben voor samenwerken, respect en de socio-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Zij zal dit doen via verschillende activiteiten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons