Ninove 06 Jun 2020 - 11u34
Lichte regen
8.71°C

Provinciale school en provinciaal domein slaan de handen in elkaar!

17 september 2018
Provinciale school en provinciaal domein slaan de handen in elkaar!

NINOVE/GERAARDSBERGEN – Het Provinciaal Technisch Instituut uit Ninove organiseert vrijdag 21 september een opruimactie in het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen.

Na een succesvolle proefdag eerder dit jaar fietst de school die dag opnieuw met 50 leerlingen naar het domein. Leerkracht in het PTI Ninove en oud-wielrenner Staf Scheirlinckx is alvast van de partij!

Wim Rossel, domeinwachter in De Gavers, zal de actie mee begeleiden. Na zijn verwelkoming en de kennismaking met het domein trekken de leerlingen in kleinere groepjes op pad om zwerfvuil op het domein te verzamelen.

In de namiddag krijgen ze nog een rondleiding in de technische ruimte van het Gaversbad. Nadien is er tijd voor ontspanning met een duik in datzelfde zwembad.

Deze actie is een onderdeel van de ‘Week van de handhaving’, een initiatief van Mooimakers.be.

Info: http://mooimakers.be/week-van-de-handhaving.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons