Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Heilige Harten Secundair Ninove stelt voor: Kicks & Kijken 2017!

05 juli 2017
Heilige Harten Secundair Ninove stelt voor: Kicks & Kijken 2017!

Ninove - Na een jaar hard werken hebben de leerlingen van het studiedomein Creatie van Heilige Harten Secundair te Ninove hun creaties voorgesteld op het jaarlijkse mode-event Kicks en Kijken. Dit ging door op vrijdag 2 juni 2017 in Hal Cloë te Ninove.

Elk jaar hebben de leerlingen een ander jaarthema, dat gebruikt wordt als inspiratiebron bij het uitwerken van de creaties. Het schooljaar 2016-2017 stond in het teken van ‘etnische culturen’, waarbij elke klas een ander subthema uitgewerkt heeft zoals Rusland, Mexico, Japan,… . Deze thema’s zijn een middel om op zoek te gaan naar creativiteit in elk van hen, een spoor om te zoeken naar nieuwe ideeën. Ideeën die een weerspiegeling zijn van gedachten en gevoelens. Elke creatie is uniek doordat elke leerling een eigen interpretatie maakt van het thema, door gebruik te maken van vormen, materialen en technieken. De creaties die onze leerlingen toonden aan het grote publiek waren dan ook heel origineel!

Ook veel oud-leerlingen van het studiegebied Creatie waren aanwezig op deze editie. Het werd duidelijk dat de richting die ze volgden op Heilige Harten Secundair hen goed gevormd heeft en hen geholpen heeft om uit te groeien tot creatieve individuen!

De aanwezige toeschouwers wisten deze spetterende voorstelling te appreciëren. Een groot succes!

https://myalbum.com/album/1I4ZBMXBFog7

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons