Ninove 06 Jun 2020 - 11u02
Lichte regen
8.71°C

Stadsschooltje 'Ikke' breidt uit

02 juni 2017
Stadsschooltje 'Ikke' breidt uit

#Ninove, 5-5-2017

 
Met ‘de eerste steenlegging’ gingen de verbouwingswerken aan de school ‘Ikke’ langs de Parklaan officieel van start. Schepen Coppens bij haar gelegenheidsspeech: ‘Het schooltje barst momenteel uit zijn voegen en heeft nood aan uitbreiding. De container die dienst doet als refter wordt vervangen door een nieuwbouw. Aan het bestaande gebouw worden twee klaslokalen en extra sanitair gebouwd. Ook de buitengang naar de klassen wordt overkapt. Een klaslokaal in het bestaande gebouw zal omgebouwd worden tot refter.’
De werken zijn begroot op 468.000 euro en worden volledig gefinancierd door de stad. Het einde van de werken is voorzien tegen eind oktober 2017.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons