Ninove 06 Jun 2020 - 11u03
Lichte regen
8.71°C

Nieuwbouw “De Oogappel” Appelterre officieel ingehuldigd

17 november 2017
Nieuwbouw “De Oogappel” Appelterre officieel ingehuldigd

Appelterre – De stedelijke basisscholen breiden uit of worden vervangen door een nieuwbouw. De stad Ninove investeert hiervoor 8,5 miljoen euro in vier nieuwe scholen. Met trots is “De Oogappel” in Appelterre de 1ste school die officieel mocht ingehuldigd worden door het college van burgemeester en schepenen. Een gloednieuw geïsoleerd gebouw met 6 klassen voorzien van smartboards, ergonomische tafels en stoelen, een refter, een sportzaal, administratieve en EHBO lokalen.

De school heeft twee vestigingen Appelterre 48 en Appelterre 13A. Appelterre 48 zal voortaan de klassen van het 1ste tot het 6de leerjaar herbergen en Appelterre 13A enkel de kleuterklasjes vertelt directeur Gerda Van den Abeele ons . Zo krijgen beide vestigingen de ruimte waar ze naar verlangen.  

Het oude gebouw wordt verder gebruikt voor het knutselgerief en de godsdienstlessen. Daarbuiten hebben de leerlingen toegang tot een prachtig park en de vernieuwde speelplaats met indrukwekkende overkapping maakt het plaatje compleet.

Meer foto's op onderstaande link

https://www.facebook.com/Ninofmedia/photos/pcb.1682987891824669/1682982045158587/?type=3&theater

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons