Ninove 30 Mar 2020 - 23u20
Few Clouds
8.19°C

Beweging.net en Kazou maken ook in Ninove studenten blij!

05 juni 2017
Beweging.net en Kazou maken ook in Ninove studenten blij!

Ninove - Beweging.net Ninove neemt deel aan de ‘take a break’-actie van beweging.net en Kazou Midden-Vlaanderen. Dit jaar onder het motto ‘Niet mokken maar blokken’.

Met deze actie willen ze de studenten een hart onder de riem steken tijdens de blokperiode. In de ‘Take A break’ doos zitten naast een aantal hebbedingen ook een aantal informatieve folders die hen kunnen helpen tijdens het blokken. Jeugdorganisatie Kazou wil studenten aanzetten om op tijd en stond een break te nemen. Dat is niet alleen gezellig, maar ook gezond.

“Vorig jaar was de ‘Take a break’ actie in Ninove een daverend succes. De stad geeft de Ninoofse studenten de mogelijkheid om samen te studeren in de Bib en ook in jeugdhuis Het Uur, de ideale plaats dus om de take a break dozen aan de man/vrouw te brengen. De studenten herkenden ook dit jaar onmiddellijk de actie en bijhorende dozen. Zij werden dan ook met veel enthousiasme onthaald” zegt Anja Beeckman, voorzitter Beweging.net Ninove

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons