Ninove 31 May 2020 - 06u31
Clear Sky
15.05°C

Horeca-coach Peter Timmermans vervoegt N-VA Ninove

28 mei 2018
Horeca-coach Peter Timmermans vervoegt N-VA Ninove

NINOVE – Peter Timmermans is kandidaat op de N-VA-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Als geboren en getogen Ninovieter is Peter Timmermans opgegroeid in een horecazaak. Zelf is hij al meer dan 35 jaar actief in deze bedrijfstak. Als horecacoach geeft hij sinds vele jaren goede raad aan starters. Hij begeleidt hen bij het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en het uitbaten van hun zaak volgens de regels van de kunst.

Peter Timmermans verwoordt zijn bezorgdheid. “De middenstand in onze stad kampt met een crisis. Iedere zaak, die noodgedwongen moet sluiten, betekent een verlies aan persoonlijke contacten en welvaart voor onze stad.”

Enkele maanden geleden kon hij deze bekommernis ook uiten in een krantenartikel. Hij kreeg daarop veel bijval. “Ik merkte dat deze problematiek echt leeft onder onze bevolking. N-VA Ninove heeft een sterk programma, dat ook daadwerkelijk deze toestand ten goede wil veranderen. Vol geestdrift wil ik, samen met de hele N-VA-ploeg, een frisse wind laten waaien door de Ninoofse politiek.”

“Peter is een gedreven kandidaat met een hart voor de horeca”, aldus N-VA-lijsttrekker Joost Arents. “Hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om een startende zaak te laten welslagen. N-VA heeft een plan om onze binnenstad aangenamer te maken om er te winkelen en vrije tijd door te brengen. Als horecacoach is Peter de geknipte man om dit plan mee uit te voeren.”

MLI

Foto - Jacques De Kegel

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons