Ninove 20 Aug 2018 - 03:30
Bewolkt
18°C

Ann Arys kandidaat voor N-VA Ninove

02 juni 2018
Ann Arys kandidaat voor N-VA Ninove

NINOVE – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Ann Arys kandidaat zijn op plaatselijke N-VA-lijst.

Ann Arys werkt als business partner communicatie bij een grote multinational. Haar kandidatuur verwoordt zij als volgt: “De afgelopen jaren heb ik niet zo een goed gevoel bij de ontwikkeling van onze stad. Er is nood aan een nieuwe dynamiek die ervoor zorg dat Ninove terug een aangename stad is om in te wonen en te winkelen. Daarbij moet meer aandacht gaan naar veiligheid, mobiliteit, innovatie en een versnelde digitalisering.”

“De N-VA is voor mij de partij met ideeën en initiatieven, die het best aansluiten bij mijn persoonlijke voorkeur. Het wordt tijd dat de pragmatische aanpak op federaal en regionaal vlak ook ingang vindt in de Ninoofse gemeentepolitiek. Daarom wil ik helpen om samen met de hele N-VA-ploeg een goed resultaat neer te zetten in oktober.”

Lijsttrekker Joost Arents is blij met haar keuze voor de N-VA: “Ann is een overtuigde kandidate die samen met onze andere sterke vrouwen een echte meerwaarde is voor onze lijst. Wie zegt dat vrouwen geen interesse hebben in politiek heeft duidelijk nog geen kennisgemaakt met onze vrouwelijke kandidaten.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons