Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Erwin De Mulder versterkt N-VA Ninove

04 juni 2018
Erwin De Mulder versterkt N-VA Ninove

ASPELARE – Erwin De Mulder zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kandidaat zijn op de lijst N-VA Ninove.

Erwin De Mulder woont in Aspelare en werkt als verpleegkundige in woonzorgcentrum ‘Wilgendries’ in Voorde. Hij was jarenlang actief bij als vrijwilliger bij Sporting Aspelare: eerst als speler, daarna als jeugdcoördinator en trainer.

Hij wil aandacht voor de Ninoofse deelgemeenten. “Ik speelde vroeger al met het idee om me politiek in te zetten, vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat het op vele vlakken beter kan. Niet alleen de stadskern is belangrijk, maar ook de vele deelgemeenten verdienen bijzondere aandacht. Iedere deelgemeente moet een aanspreekpunt hebben, dat dicht bij de inwoners staat. Dit kan bijvoorbeeld door de oprichting van dorpsraden.”

Hij vindt zich terug in het programma van N-VA Ninove. “De partij heeft een sterk en Vlaams programma, waar ik kan achter staan. Met de gehele ploeg kunnen we de nodige verandering brengen in het Ninoofse beleid. ‘Alles voor Ninove, Ninove voor verandering!’ is mijn leuze.”

“Erwin is een warme persoonlijkheid met een hart voor onze stad en zijn inwoners”, aldus lijsstrekker Joost Arents. “Hij voelt als geen ander wat er leeft onder de mensen. We zijn dan ook blij dat hij onze lijst komt versterken en wil meewerken om ons programma uit te dragen.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons