Ninove 05 Jun 2020 - 05u08
Broken Clouds
9.63°C

In het spoor van de Ninoofse lijsttrekkers

03 september 2018

NINOVE – Ninofmedia brengt vanaf maandag 17 september een reportagereeks met de lijsttrekkers van de zes partijen, die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Wij mochten een dag lang in hun voetspoor meelopen en leerden hen vanuit een andere invalshoek kennen.

We volgden de lijsstrekkers van de zes partijen gedurende een dag: Joost Arents (N-VA), Veerle Cosyns (Samen), Tania De Jonge (Open VLD), Hans De Smet (Anders), Guy D’Haeseleer (Forza Ninove) en Dirk Souffriau (Uw Alternatief).

Wie is de man/vrouw achter de politicus/politica? Wat is hun beroep, hun familiaal leven? Waarom zijn ze ooit in de politiek gestapt en welke zijn hun ambities? Op deze en andere vragen geven ze antwoorden. Vaak zie je hen dan ook in een totaal ander daglicht dan we gewoon zijn.

De reportagereeks loopt vanaf maandag 17 september 2018, gespreid over zes dagen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons