Ninove 03 Jun 2020 - 18u43
Overcast Clouds
20.36°C

In het spoor van Hans De Smet (Anders)

19 september 2018

NINOVE – Ninofmedia brengt vanaf maandag 17 september een reportagereeks met de lijsttrekkers van de zes partijen, die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Vandaag: Hans De Smet.

Wij mochten een dag lang in zijn voetspoor meelopen en leerden hem vanuit een andere invalshoek kennen.

Wie is de man achter de politicus? Wat is zijn beroep, zijn familiaal leven? Waarom is hij ooit in de politiek gestapt en welke ambities heeft hij?

Op deze en andere vragen geeft hij antwoord en vaak zie je hem in een totaal ander daglicht dan we gewoon zijn.

De reportagereeks loopt vanaf maandag 17 september 2018, gespreid over zes dagen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons