Ninove 06 Jun 2020 - 11u05
Lichte regen
8.71°C

Volg de installatievergadering van de gemeente- en OCMW-raad via livestream

01 januari 2019
Volg de installatievergadering van de gemeente- en OCMW-raad via livestream

NINOVE – Ninofmedia brengt de installatie van de gemeente- en OCMW-raad op 3 januari live.

Mocht je de installatievergadering willen volgen, dan kan dit best via de livestream van Ninofmedia vanaf 19.30 uur. In het stadhuis zelf is het aantal plaatsen voor publiek namelijk beperkt.

Bijkomende veiligheidsmaatregelen

Diezelfde avond is er een mars gepland in het stadscentrum. De stad neemt de nodige veiligheidsmaatregelen.

Het stadhuis zal op 3 januari uitzonderlijk gesloten zijn in de namiddag. Ninia shopping Center sluit om 19 uur.

Aan de bewoners van het centrum waar er glasophaling is op vrijdag 4 januari, wordt gevraagd om het glas pas vrijdagochtend 4 januari buiten te zetten.

Het stadsbestuur heeft eveneens beslist de geplande nieuwjaarsreceptie op 06 januari niet te laten doorgaan.

Info: live verslag van de installatievergadering en de  'Mars voor Democratie' via de facebookpagina op www.facebook.com/Ninofmedia/

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons