Ninove 05 Jun 2020 - 06u06
Broken Clouds
9.63°C

In dialoog met Joost Arents

05 april 2019

NINOVE – Verkiezingen, wat doet dat met een mens? Deze vraag speelde op de achtergrond bij het gesprek dat we hadden met Joost Arents. De achtergrond: de Ninoofse situatie van de afgelopen vijf maand.

Joost Arents had zich de verkiezingen van 14 oktober 2018 wellicht anders voorgesteld. Zijn partij, de N-VA, ging in Ninove onderuit en koos voor de oppositie.

Wat heeft hem bezield om op het laatste nippertje de hand uit te steken naar Samen en de Open VLD om een coalitie op de been te brengen? Tegen de partijlijn in.

We blikken met hem terug op de roerige periode, die daarop volgde. Hoe groot was de impact ervan?

We kijken ook vooruit op wat hij hoopt te bereiken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons