Ninove 25 May 2020 - 16u46
Scattered Clouds
16.51°C

Tania De Jonge en Jan Arijs zijn kandidaat voor verkiezingen 26 mei

19 maart 2019
Tania De Jonge en Jan Arijs zijn kandidaat voor verkiezingen 26 mei

NINOVE – Burgemeester Tania De Jonge en Jan Arijs staan beiden op een lijst van Open VLD voor de verkiezingen van 26 mei.

Jan Arijs figureert op de lijst van de Vlaamse verkiezingen als 4de opvolger.

Tania De Jonge is 2de opvolger op de kamerlijst. “Ik kies bewust voor de kamer en ga voor de thema's, veiligheid, migratie en justitie. Samen gaan wij ervoor!”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons