Ninove 30 Mar 2020 - 12u44
Clear Sky
1.84°C

Livestream van gemeenteraadszitting vanuit De Kuip

19 juni 2019
Livestream van gemeenteraadszitting vanuit De Kuip

NINOVE – Ninofmedia brengt donderdag 20 juni de zitting van de gemeenteraad live. Het zijn de laatste vergaderingen voor aanvang van de zomervakantie.

De Kuip heeft niet voor niets de bijnaam ‘de bunker’, gelet op de betonstructuur. Het was dus niet helemaal zeker of we de zittingen via livestream zouden kunnen brengen. Woensdagnamiddag namen wij de proef op de som en het blijkt technisch te lukken.

De vergadering beginnen om 19.30 uur en ook onze livestream, die je kan je volgen op  onze website https://www.ninofmedia.tv/livestream
 
 
MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons