Ninove 03 Apr 2020 - 09u57
Few Clouds
6.28°C

Guy D’haeseleer (Forza Ninove) reageert: “De instroom moet stoppen.”

01 oktober 2019
Guy D’haeseleer (Forza Ninove) reageert: “De instroom moet stoppen.”

NINOVE – De kopman van Forza Ninove is niet meteen laaiend enthousiast over de extra middelen van het Denderfonds.

“Die beslissing is er gekomen dankzij de superscore van Forza Ninove en de schrik voor het doorbreken van het cordon in 2024. Ze komen eindelijk met geld over de brug. Eigenlijk onze verdienste. Het is te hopen dat ze de juiste beslissingen nemen in verband met de besteding van dit extra geld.”

“We moeten vooral een politiek voeren om vreemdelingen weg te houden uit onze stad. De instroom moet stoppen. Het is nodig om een ontmoedigingsbeleid te voeren en in te zetten op onze eigen mensen.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons