Ninove 30 Mar 2020 - 13u28
Few Clouds
8.19°C

Na regen komt zonneschijn… of nog meer regen

21 oktober 2019
Na regen komt zonneschijn… of nog meer regen

NINOVE – De gemeenteraad van donderdag 24 oktober heeft wellicht plaats in de vertrouwde gemeenteraadszaal. Tenzij het in die periode hard regent. Dan staan de emmers en dweilen klaar en is het zoeken naar een goed alternatief.

De lekken in het dak boven de raadszaal zijn nog niet ten gronde aangepakt. Bij een fikse regenbui is het dan ook dweilen met de kraan open. Daarom hadden de zittingen van de OCMW- en de gemeenteraad in juni plaats in De Kuip. De raad van 12 september kon nog onder een goed gesternte bijeenkomen in de vertrouwde gemeenteraadszaal. Maar hoe moet het verder?

Momenteel is het stadsbestuur er blijkbaar nog niet uit welke definitieve oplossing de beste is. Ze houden de komende weken en maanden dus best een betrouwbare weervoorspeller bij de hand.

Ninofmedia brengt terug een rechtstreeks verslag van de vergaderingen op donderdag 24 oktober, vanaf 19.30 uur. Klik hiervoor op deze link.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons