Ninove 06 Jun 2020 - 11u21
Lichte regen
8.71°C

N-VA Ninove duidt lijsttrekker aan

16 november 2017
N-VA Ninove duidt lijsttrekker aan

Ninove - Elf maanden vòòr de verkiezingen van 2018 stelt het afdelingsbestuur van N-VA Ninove haar lijsttrekker voor. Dat wordt huidig fractieleider, Joost Arents.

“Ik ga met volle goesting en veel enthousiasme de verkiezingen tegemoet, samen met een sterke en  gemotiveerde ploeg.

Deelnemen aan een nieuw beleid is ons doel. Wij zijn klaar en bereid om onze verantwoordelijkheid op te nemen. Ninove heeft dringend nood aan verandering voor vooruitgang.

Ons programma zal worden opgebouwd rond enkele aandachtspunten die tijdens deze en vorige bestuursperiodes op de achtergrond zijn geraakt.

Ninove - Wij willen het Vlaams karakter van onze stad versterken. Daar is jaren geen aandacht aan besteed.

Onze lokale economie is de motor van de stad. De handelskern verdient ondersteuning en voorstellen die een verschil maken, zoals voldoende parkeerplaatsen en een actief leegstandsbeleid.

Niemand zal tegenspreken dat er ook aandacht moet gaan naar alle aspecten die met veiligheid te maken hebben.
Of het nu gaat om veilige fietspaden, veilige kruispunten of strijd tegen inbraken. Wij vinden het niet normaal dat burgers de straat niet meer op durven na 22u.

Wij willen de inwoners die het wat moeilijker hebben, actief begeleiden. Dat kan met een degelijk sociaal beleid en kwalitatieve ouderenzorg aan betaalbare prijzen.

Tot slot willen wij fors inzetten op een professioneel en transparant bestuur en administratie. Dat moet leiden tot een kostenbesparing en perfecte dienstverlening naar de bevolking.”

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons