Ninove 02 Jun 2020 - 21u18
Scattered Clouds
27.4°C

Ninovieters bereiden zich voor op Praagse marathon

29 april 2018
Ninovieters bereiden zich voor op Praagse marathon

NINOVE - Een team van Ninoofse sporters maakt zich op voor de marathon in Praag, zondag 06 mei. Het zijn Alain Avoux, Steven Van Der Haegen, Michael Keppens (met dochtertje en grootste fan Nore op de foto), Karel Maesfrancx en Annabel Naessens. Ann Coryn gaat eveneens mee, maar dit keer als supporter en niet als loopster. Ook de partners van de atleten maken de verplaatsing naar Praag.

Deze marathon behoort tot de grootste loopevenementen van Tsjechië. Met deelnemers uit meer dan 55 verschillende landen is hij zelfs één van de meest internationale wedstrijden van de wereld. Het parcours loopt voornamelijk langs de Vltava; met een hoogteverschil van 10 meter is het uitermate vlak. De marathon van Praag is de zevende snelste van de wereld. Het is dus uitkijken naar een schitterende tijd, ook voor de Ninovieters.

De groep vertrekt vrijdag 04 mei. Zaterdag doen ze het een dagje rustig aan en zondag starten ze om 9 uur voor de volle 42,195 km.

Na afloop koppelen de Ninovieters er nog 2 dagen citytrip aan, met of zonder vermoeide benen. Dinsdag 08 mei zijn ze terug in de heimat.

MLI

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons