Ninove 20 Aug 2018 - 03:26
Bewolkt
18°C

Ninovieters bereiden zich voor op Praagse marathon

29 april 2018
Ninovieters bereiden zich voor op Praagse marathon

NINOVE - Een team van Ninoofse sporters maakt zich op voor de marathon in Praag, zondag 06 mei. Het zijn Alain Avoux, Steven Van Der Haegen, Michael Keppens (met dochtertje en grootste fan Nore op de foto), Karel Maesfrancx en Annabel Naessens. Ann Coryn gaat eveneens mee, maar dit keer als supporter en niet als loopster. Ook de partners van de atleten maken de verplaatsing naar Praag.

Deze marathon behoort tot de grootste loopevenementen van Tsjechië. Met deelnemers uit meer dan 55 verschillende landen is hij zelfs één van de meest internationale wedstrijden van de wereld. Het parcours loopt voornamelijk langs de Vltava; met een hoogteverschil van 10 meter is het uitermate vlak. De marathon van Praag is de zevende snelste van de wereld. Het is dus uitkijken naar een schitterende tijd, ook voor de Ninovieters.

De groep vertrekt vrijdag 04 mei. Zaterdag doen ze het een dagje rustig aan en zondag starten ze om 9 uur voor de volle 42,195 km.

Na afloop koppelen de Ninovieters er nog 2 dagen citytrip aan, met of zonder vermoeide benen. Dinsdag 08 mei zijn ze terug in de heimat.

MLI

 

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons