Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Dwars door Ninove maakt centrum zondagnamidag verkeersvrij !!!

13 mei 2018
Dwars door Ninove maakt centrum zondagnamidag verkeersvrij !!!

#Ninove - Vandaag zondag 13 mei 2018 organiseert VITA  voor de 35ste keer dwars door Ninove. Elk jaar lokt de jogging honderden deelnemers naar de atletiekpiste en het centrum van Ninove. Ook dit jaar belooft het een spetterende editie te worden.

Zoals de naam van de wedstrijd het zegt, loopt u dwars doorheen het centrum van Ninove, maar ook langs de Dender en het park. De omloop is verkeersvrij en goed toegankelijk voor supporters.

De start en aankomst van de wedstrijd neemt plaats op de atletiekpiste in Ninove. Opgelet: Op de dag van de wedstrijd zal de piste NIET bereikbaar zijn met de auto. Parkeren kan aan de sporthal  of in de zijstraten van de parklaan. Ook de parking van het Zwembad ‘De kleine Dender kan worden gebruikt.

Ninove is het best bereikbaar via de E40 afrit Aalst of door via de Brusselstraat de stad binnen te rijden.

De jeugdwedstrijden vinden plaats op de atletiekpiste zelf. Wie 5, 10 of 15 kilometer loopt legt respectievelijk een, twee of drie ronden af doorheen de stad. Nieuw dit jaar is de G-run voor atleten/ personen met een beperking over een afstand van 400m, met een mogelijkheid om zelfs gratis mee te lopen op de andere afstanden (5,10 of 15km)

 

  • 14u15 Kabouterloop (tot 6 jaar) 400m 
  • 14u30 Jeugdloop (7-12 jaar) 800m 
  • 14u45 G-run 400 m (gratis)
  • 15u00 Jogging Dwars Door Ninove 5km – 10km – 15km

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons