Ninove 02 Jun 2020 - 20u03
Scattered Clouds
27.4°C

Brons voor Mario Penne in Malmedy

23 mei 2018
Brons voor Mario Penne in Malmedy

Ninovieter Mario Penne behaalde afgelopen weekend de bronzen medaille op het Belgisch Kampioenschap ‘berglopen’ masters in Malmedy. Dit is in België de zwaarste wedstrijd in zijn genre. De afstand van deze mountain run bedraagt  11 km waaronder niet minder dan 1100 hoogtemeters. ‘Ik volgde bewust het jonge geweld niet bij de start maar liep mijn eigen tempo’, aldus Penne. De Ninovieter verbeterde zijn tijd met niet minder dan 5 minuten tegenover vorig jaar. Mario Penne wordt begeleid door Frans Mattens en VITA.

JTR

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons