Ninove 06 Jun 2020 - 10u25
Lichte regen
8.71°C

Spanning en tristesse tijdens halve finale van Rode Duivels

11 juli 2018
Spanning en tristesse tijdens halve finale van Rode Duivels

NINOVE – Een achtbaan van emoties, zo kun je de sfeer onder de voetballiefhebbers het best omschrijven tijdens en na de match van de Rode Duivels tegen Les Blues. Onze fotograaf legde de veelheid aan emoties vast in de Garden of Eden.

De talrijk opgekomen fans waren hier en ook elders in Ninoofse cafés en clublokalen lange tijd overtuigd van de finale en een plaats in de voetbalgeschiedenis voor de Rode Duivels. Tot Samuel Umtiti in de 51ste minuut met een strakke kopbal de droom aan diggelen sloeg. Maar dan nog restte er de hoop op een Japans mirakel.

Niet dus, al vonden velen dat de Belgische ploeg de betere wedstrijd had gespeeld. Maar daarvoor koop je natuurlijk enkel (gratis) nougatbollen. Voetbal is in wezen simpel: je maakt een goal meer dan de tegenstrever.

MLI - Foto's Otello De Gussem

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons