Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Tom Van Asbroeck wint 'Grote Prijs Beeckman-De Caluwé'

19 juli 2018
Tom Van Asbroeck wint 'Grote Prijs Beeckman-De Caluwé'

NINOVE – Streekrenner Tom Van Asbroeck toonde zich in een beklijvende spurt de snelste van het pak, net als vier jaar terug.

Een mooi deelnemersveld van 144 renners zette donderdag 19 juli om 14 uur aan voor de ‘Grote Prijs Beeckman-De Caluwé’, de grote koers van ‘t stad. De renners kregen 13 ronden te verteren; in totaal 166 km via Ninove over Meerbeke, Denderwindeke, Pollare en terug. De start- en aankomststreep waren getrokken op de Onderwijslaan. Onderweg waren wel verschillende ontsnappingspogingen genoteerd, maar uiteindelijk draaide het uit op een massaspurt. Streekrenner Tom Van Asbroeck haalde het voor Michael Van Stayen en Kenny Dehaes. De winnaar mocht vier jaar terug ook al eens op het hoogst schavotje staan.

De organiserende wielerclub Denderclub Ninove kan tevreden zijn met deze 76ste editie: veel volk, een gezellige kermissfeer, zonnig weer en een spannend koersverloop.

https://cycling.vlaanderen/uitslagen/detail.html?date=19/07/2018&key=997&year=2018

MLI

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons